Lenfoma, lenf sistemi kanserleri arasında yer alan bir hastalıktır. Lenf bezlerini etkileyen kanser türleri içinde en yaygın olanıdır. Tedavi yöntemleri arasında kemoterapi, radyoterapi ve immünoterapi yer almaktadır. Lenfoma hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz. …
Lenfoma teşhisi konan hastalarda, lokal ileri evrelerde radyoaktif iyot tedavisi oldukça etkili bir yöntemdir. Ancak bu tedavi yönteminin de yan etkileri bulunmaktadır. Detaylı bilgi için yazımızı okuyun! …
Lenfoma, vücuttaki bağışıklık sistemi hücrelerinde meydana gelen bir kanser türüdür. Lenf bezlerinde şişlik, yorgunluk, ateş ve gece terlemesi gibi belirtilere neden olabilir. Lenfoma nedir ve nasıl tedavi edilir? Bu soruların yanıtını öğrenmek için hemen tıklayın! …
Lenfoma risk faktörleri hakkında bilgilendirici bir yazı. Genetik ve çevresel faktörlerin lenfoma oluşumunda nasıl etkili olduğunu öğrenin ve sağlığınızı korumak için neler yapabileceğinizi keşfedin. Lenfoma risk faktörleri konusunda detaylı bilgi edinin. …
Non-Hodgkin lenfoma, lenfositlerin kontrolsüz büyümesiyle karakterize bir kan kanseridir. Hastalık, lenfoma hücreleri olarak da bilinen kanser hücreleri tarafından lenf düğümleri, lenf damarları, kemik iliği ve diğer lenfatik dokuların istila edilmesiyle ortaya çıkar. Tedavi seçenekleri arasında kemoterapi, radyoterapi, immünoterapi ve hatta kök hücre nakli yer alabilir. Erken teşhis hayat kurtarıcıdır! …